hamburger button

25 пар квитків на фестиваль VIDEOZHARA 2019 з Mastercard ід Індустріалбанку!

VideoZhara 2019 WEB 600x600Для держателів платіжних карток  Mastercard від Індустріалбанку,  які здійснюють розрахунки за допомогою карток,  є можливість обміняти 10 балів на участь в розіграші 25 пар квитків фестиваль VIDEOZHARA 2019. Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше. В акції приймають участі платіжні карткиMasterCard від Індустріалбанку, крім Maestro.

Щоб взяти участь в акції: обміняйте 10 преміальних балів на участь в акції. Акція діє з 6 травня 2019 року по 31 травня 2019 року на всій території України, за винятком території проведення ООС та тимчасово окупованої території.

Умови участі:

  • реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua;
  • обмінюйте 10 балів на участь в акції;
  • отримайте шанс виграти квитки.

Що більше разів ви обміняєте 10 балів на участь в акції, то більші шанси на виграш. Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали  - при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. По 1 балу також накопичується при розрахунку карткою в метрополітені, фунікулері, швидкіснім трамваї міста Київ.

Деталі на bilshe.mastercard.ua


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!