hamburger button

-30% на квитки фільму «Захар Беркут» у Планеті Кіно при сплаті Visa від Індустріалбанку

700х1000З 10 до 24 жовтня 2019 року при сплаті за квитки на фільм «Захар Беркут» у касах Планета Кіно картками Visa від Індустріалбанку Ви отримуєте 30 % знижки!

Кінотеатри системи Планета Кіно охоплюють вісім кінотеатрів в таких містах: Київ, Одеса, Харків, Суми, Львів, кількість залів в яких сягає від одного до десяти. Знижка 30% в межах акції діє при розрахунку карткою Visa від Індустріалбанку (максимум 6 квитків на 1 картку).

Також нагадуємо, що 9 вересня до 8 листопада 2019 року триває акція компанії Visa в межах співпраці з FILM.UA. Visa подарує всім охочим незабутні емоції та, головне, неповторний досвід - можливість опинитися в неймовірному світі кіно в якості актора.

Стисло умови акції "У подорож в захопливий світ кіно завдяки Visa та FILM.UA" :

  • Вибирайте найближчого духом героя фільму «Захар Беркут»
  • Ознайомтеся з режисерським завданням
  • Проживіть історію героя і виконайте завдання на камеру за 90 секунд
  • Завантажте відео на сайт і збирайте лайки

Одержуйте кіно призи акції "У подорож в захопливий світ кіно завдяки Visa та FILM.UA":

Екскурсії до центру українського кіно — на кіностудію FILM.UA

  • 7 сертифікатів на екскурсію у центрі українського кіно — на кіностудії FILM.UA
  • Визначення переможців: 18 жовтня 2019 року. Умови: найбільша кількість
    Сертифікат діє до 31.12.2019

Фотосесії в образах героїв фільму «Захар Беркут» + Екскурсія кіностудією FILM.UA

  • 4 сертифікати на фотосесію в образах улюблених героїв у справжніх локаціях та незабутню екскурсію у центрі українського кіно — на кіностудії FILM.UA
  • Визначення переможців 28 жовтня 2019 року. Умови: найбільша кількість
    Сертифікат діє до 31.12.2019

Головному переможцеві — роль у новому проекті кіностудії + Фотосесія в образах героїв фільму «Захар Беркут» + Екскурсія кіностудією FILM.UA


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!