hamburger button

«Агро-техніка» від Індустріалбанку в ТОП-15 кращих агрокредитних програм

Кредитна програма «Агро-техніка» від Індустріалбанку увійшла в ТОП-15 рейтингу кращих спеціалізованих програм кредитування для підприємств сфери АПК. Рейтинг складено аналітиками Prostobiz.ua  та охоплює агрокредити терміном на три роки в гривні.

Аналітики Prostobiz.ua досліджували кредитні пропозиції більше 20 найбільших українських банків.  Середня реальна ставка по таких кредитах становить 17,38% річних.  Загальна кількість кредитних програм на вказаний термін - 109.

«В Індустріалбанку аграрії можуть обрати одну з двох програм кредитування: на поповнення обігових коштів «Агро-перспектива» та на придбання техніки та обладнання «Агро-техніка». Ці продукти добре зарекомендували себе на ринку, та є затребуваними з боку наших клієнтів, адже відповідають основним вимогам агровиробників,  - коментує Віталій Кисленко, Директор Департаменту корпоративного бізнесу Індустріалбанку, -  В межах останньої  програми можна отримати до 70% вартості техніки або обладнання без щомісячних комісій та штрафів за дострокове розірвання та з можливістю встановлення індивідуального графіку погашення основної суми кредиту та відсотків, враховуючи сезонність виробництва та грошові потоки клієнта. Крім того, Індустріалбанк в межах співпраці з Мінагрополітики допоможе отримати державну компенсацію, якщо обрано техніку вітчизняного виробництва з переліку, затвердженого Кабінетом Міністрів» .

Нагадаємо, що оновлено перелік вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету, а саме в межах державної програми часткової компенсації вартості  сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. Програма передбачає, що аграрії, які приймуть рішення придбати техніку та обладнання вітчизняного виробництва, отримають компенсацію витрат у розмірі до 25% вартості (див Постанову КМУ). Зокрема, програма розповсюджується на техніку та обладнання для агропромислового комплексу, спеціальні вагони для перевезення зерна, обладнання для виробництва біоетанолу та електроенергії з біомаси. Індустріалбанк є одним з уповноважених банків, через які можливе здійснення купівлі техніки та обладнання та отримання компенсації.  Меморандум про загальні засади співробітництва з Мінагрополітики підписано Індустріалбанком на початку квітня 2018 року.

Докладніше  про програми «Агро-перспектива» та «Агро-технчка» можна подивитися на сайті банку.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!