hamburger button

Apple Pay стає доступним держателям карток Visa від Індустріалбанку

Facebook 01З 21 травня 2019 держателі карток Visa, випущених Індустріалбанком, отримали можливість користуватися Apple Pay - легким, безпечним і особистим платіжним інструментом, який повністю змінює сферу мобільних платежів, пропонуючи швидкість і зручність.

Безпека і конфіденційність лежать в основі Apple Pay.  Коли ви додаєте картку в Apple Pay, сам номер картки не зберігається ні на пристрої, ні на серверах Apple.  Замість цього присвоюється унікальний номер облікового запису пристрою, який шифрується і  безпечно зберігається в чіпі «Безпечний Елемент» вашого пристрою.  Кожна транзакція авторизується  завдяки унікальному одноразовому секретному коду, який генерується динамічно.

Apple Pay дуже просто налаштувати: додати картку можна через додаток Wallet.  У магазинах розплачуватися за допомогою Apple Pay можна з iPhone SE, iPhone 6 і  більш пізніми моделями, а також з Apple Watch.

 «Ми раді запропонувати нашим клієнтам розширенні можливості сучасних технологій з використанням платіжних карток, емітованих Індустріалбанком. Сподіваємося, що наші клієнти зможуть оцінити якість та швидкість розрахунків з Apple Pay як у звичайних крамницях, так і на інтернет-ресурсах», - коментує Сергій Романенко, директор департаменту розробки продуктів та процесів Індустріалбанку.

 Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати покупки в додатках і на вебсайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком бічної кнопки і поглядом на iPhone X для підтвердження  операції через Face ID.  Тепер більше немає необхідності вручну заповнювати великі документи з  контактними даними або повторно вводити дані про доставку і виставленні рахунку.  При сплаті  покупок в додатках або в Safari, Apple Pay працює на iPhone 6 і новіших моделях, на iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 і більше нових моделях.  Ви також можете користуватися Apple Pay в браузері Safari на будь-якому Mac не старші 2012 випуску з встановленої на комп'ютер системою macOS Sierra,  підтверджуючи при цьому платіж зі свого iPhone 6 або більш нової моделі, або прямо з Apple Watch, а  також дотиком пальця до Touch ID на нових MacBook Pro.

Детальніше про Apple Pay читайте на сайті: http://www.apple.com/ru/apple-pay/ або у розділі сайту Індустріалбанку 


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!