hamburger button

Безконтактні картки Visa від Індустріалбанку можна оформити з 1 березня 2019 року

RomanenkoУ 2019 Індустріалбанк пропонує своїм клієнтам скористатися перевагами безконтактних карт Visa від Classic Pay Wave до преміальних - Gold Pay Wave і Platinum Pay Wave.

Безконтактна технологія має не просто підвищений рівень безпеки, а й дозволяє оперативно розраховуватися в торговельній мережі, ресторанах та інших торгово-сервісних закладах.  Адже свайп звичайної магнітною карткою займаєте близько 30 секунд, а розрахунки безконтактними картами - не більше 15 секунд.

 «Ми запропонували клієнтам відразу три пакети на вибір - Стандарт, Золотий та Платиновий.  Вони включають відкриття і щомісячне обслуговування безконтактних карт Visa, а також передбачають можливість не платити щомісячну РКО при розрахунках карткою в торгово-сервісній мережі та Internet на певну суму, - коментує Сергій Романенко, директор Департаменту розробки продуктів і процесів Індустріалбанку, - Раніше банк випустив віртуальну  картку, оцифровування якої в мобільному додатку Industrial24, дозволяє здійснювати розрахунки безконтактно з допомогою Android-смартфона з NFC-антеною».

 
Пакет "Стандарт" Пакет "Золотий" Пакет "Платиновий"

10,00 грн/0,35USD/0,3EUR на  місяць

та

Безкоштовно, якщо сума операцій в торгово-сервісній мережі та Internet перевищує

  2 000,00 гривень на місяць

40,00 грн/1,50USD/1,30EUR в месяц

та

Безкоштовно, якщо сума операцій в торгово-сервісній мережі та Internet перевищує

  5 000,00 гривень на місяць

100,00 грн/3,80USD/3,30EUR в месяц

та

Безкоштовно, якщо сума операцій в торгово-сервісній мережі та Internet перевищує

 13 000,00 гривень на місяць

відкривається одна основна карта Visa Classic Pay Wave

відкривається одна основна карта Visa Gold Pay Wave відкривається одна основна карта  Visa Platinum  Pay Wave
додаткові карти в рамках пакету «Стандарт» не передбачені передбачено відкриття однієї додаткової картки Visa Classic Debit або MC Debit Standart

передбачено відкриття двох додаткових карт!

1 Visa Gold Pay Wave або  MC Gold*

2 Visa Classic Debit або MC Debit Standart                 

Розрахунки платіжними картами набирають обертів, причому українці все більше віддають перевагу на користь безконтактних карт і розрахунків за допомогою електронних девайсів - смартфонів, годинників та кілець.

За даними НБУ за підсумками 2018 року частка безготівкових розрахунків за допомогою платіжних карток склала 45,1%.  У минулому році Україна посіла четверте місце в світі за кількістю безконтактних платежів з використанням мобільних телефонів, браслетів, смарт-годин.

*Для додаткових платіжних карток Mastercard Gold  доступна консьєрж служба, для Visa Platinum Pay Wave діє програма захисту і продовження терміну гарантії покупок.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!