hamburger button

Для держателів преміальних Mastercard від Індустріалбанку - акція у зв’язку з обмеженням доступу до додатку MyDutyFree

MC DutyFree ClosedService 800600

З 1 жовтня до 30 листопада 2019 року доступ до мобільного додатку MyDutyFree буде обмежено. Щоб оформити замовлення з преміальною карткою Gold Mastercard та Platinum Mastercard від Індустріалбанку  – користуйтеся десктопною версією або заходьте  через браузер в телефоні на сайт mydutyfree.net. Використовуйте промокод MCPREMIUM щоб отримати знижку 15 % на всі товари в замовленні.

Акція діє до 31 грудня 2019 року в мережі магазинів безмитної торгівлі DutyFree в таких міжнародних аеропортах України -  «Київ», «Бориспіль» (аеропорт «Бориспіль», термінал Д), «Одеса»,  та аеропорті Азербайджану (Бакинський міжнародний аеропорт імені Гейдара Алієва).

Оформлення попереднього замовлення здійснюється не пізніше ніж за годину до вильоту. Попереднє замовлення для подорожніх в Азербайджані має бути оформлено не пізніше ніж за три години до вильоту.

Пропозиція не додається до інших знижок. Знижка не діє на спеціальні пропозиції та на певні товари.

Деталі на сайті www.mastercard.ua


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!