hamburger button

До уваги учасників Індустріалбанку

Шановні учасники ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА АКЦІОНЕРНОГО КОМЕРЦІЙНОГО БАНКУ «ІНДУСТРІАЛБАНК», запрошуємо для участі у спільних з акціонерами ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АКЦІОНЕРНИЙ БАНК «ЕКСПРЕС-БАНК» загальних зборах , що скликані на 14.02.2018 року для затвердження Статуту АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК», як Банку – правонаступника у новій редакції.
Відповідно до положень статті 35 Закону України «Про акціонерні товариства», наводимо наступну інформацію:
1. Повідомлення про проведення загальних зборів http://industrialbank.ua/ru/about/korporupr/zagalni_zboru/zbori14feb2018/

2. Оскільки, відповідно до встановленої Законом України «Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків» процедурою скликання та проведення загальних зборів не передбачено розсилку акціонерам/учасникам повідомлень про проведення зборів, інформація про загальну кількість акцій та голосуючих акцій станом на дату складання переліку осіб, яким надсилається повідомлення про проведення загальних зборів (у тому числі загальну кількість окремо по кожному типу акцій у разі, якщо статутний капітал товариства представлений двома і більше типами акцій) не наводиться у цьому повідомленні;

3. перелік документів, що має надати учасник/акціонер (представник учасника/акціонера) для його участі у загальних зборах:
- документ, що посвідчує особу учасника/акціонера (паспорт);
- для представника учасника/акціонера – документ, що посвідчує особу (паспорт), доручення оформлене згідно з чинним законодавством;
- для керівників юридичних осіб – документ, що посвідчує особу (паспорт), документ про призначення на посаду та нотаріальна копія статуту юридичної особи – учасника/акціонера Банку.

4. Проекти рішень з питань, включених до порядку денного загальних зборів, підготовлені Спостережною радою :
1. Про обрання членів лічильної комісії спільних загальних зборів АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» та АБ «ЕКСПРЕС-БАНК».
Проект рішення: обрати лічильну комісію спільних загальних зборів у наступному складі:
- Скупська Ірина Валеріївна, провідний фахівець центру кредитування та адміністрування активно – пасивних операцій АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»;
- Панченко Ірина Сергіївна, старший діловод служби Голови Правління АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК»;
- Попова Інна Василівна, провідний інспектор з кадрів управління по роботі з персоналом АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» .
2. Про обрання голови спільних загальних зборів АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» та АБ «ЕКСПРЕС-БАНК».
Проект рішення: обрати головою спільних загальних зборів – Голову Спостережної ради АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» Горака Олексія Володимировича.
3. Про обрання секретаря спільних загальних зборів АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» та АБ «ЕКСПРЕС-БАНК» .
Проект рішення: обрати секретарем спільних загальних зборів – корпоративного секретаря АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» Батієвську Наталю Юріївну.
4. Прийняття рішень з питань порядку проведення спільних загальних зборів АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» та АБ «ЕКСПРЕС-БАНК» .
Проект рішення: затвердити Регламент проведення спільних загальних зборів, складений відповідно до Положення «Про загальні збори учасників АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» та діючого законодавства.
5. Про затвердження Статуту АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК», як Банку – правонаступника у новій редакції.
Проект рішення: затвердити Статут АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК», як Банку – правонаступника у новій редакції.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!