hamburger button

Індустріалбанк надав спонсорську допомогу Федерація легкої атлетики Запорізької області

Flazo5 грудня 2018 року в Запоріжжі відбулася прес-конференція Федерації легкої атлетики запорізької області за підсумками року. В ході зустрічі Індустріалбанк вручив грошові премії та почесні грамоти кращим спортсменам, відзначивши їх вклад у розвиток спорту та посилення іміджу області та країни в цілому на світових аренах.

Під час засідання Фатіма Тисячник, маркетинг-директор Індустріалбанку, передала спортсменам грошові премії та почесні грамоти від імені Голови Правління Індустріалбанку, Президента федерації легкої атлетики запорізької області Михайла Букрєєва.

У прес-конференції взяли участь Наталія Власова, начальник управління молоді, фізичної культури та спорту Запорізької Обласної державної адміністрації, Володимир Самойленко, віце-президент федерації, Володимир Лобанов, Голова Запорізького обласного відділення Національного Олімпійського комітету України. Про свої досягнення та плани на майбутній сезон розповіли й самі спортсмени-легкоатлети, які стали кращими представниками області в 2018 році. Зокрема, кращою легкоатлеткою Запорізької області в 2018 році визнана Анастасія Бризгіна, майстер спорту України міжнародного класу. Також були відзначені майстри спорту Ганна Гацько-Федусова, Юрій Кушнірук, Олексій Касьянов, Андрій Васильєв, Єлизавета Бабій, Микита Барабанов, Максим Ваняікін та Єлизавета Новицька. Кращим тренером Запорізької області з легкої атлетики в 2018 році визнана Олена Рурак.

«Індустріалбанк в реалізації політики соціальної відповідальності приділяє велику увагу розвитку спорту, культури та науки. Михайло Юрійович Букрєєв, Голова Правління Банку, особисто дуже багато робить для розвитку спорту. Будучи Президентом федерації легкої атлетики в Запорізькій області, а також Віце-президентом федерації боксу Запоріжжя, він виділяє премії для кращих спортсменів. І мова не стільки в стимулі до подальших звершень, але в розумінні тих зусиль, які ви вкладаєте своєю щоденною виснажливою працею, та пошани до наполегливості в досягненні результатів», — зазначила Фатіма Тисячник.

 


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!