hamburger button

Переказуйте кошти миттєво за найвигіднішим тарифом!

Переказувати та отримувати кошти в мережі відділень Індустріалбанку можна за вигідним тарифом — 0,2% від суми переказу, але не менше ніж 20 грн. Ще одна перевага послуги в тому, що переказ доступний вже через 10 хвилин після відправки. Це найвигідніша пропозиція, яка доступна у будь-якому відділенні Індустріалбанку.

«Система «Миттєвий переказ» — це зручне рішення для клієнтів, які цінують час та гроші. Тариф є мінімальним, а скористатися послугою можна в 104 відділеннях Банку у 23 областях України. Ми переконані, що постійні та майбутні клієнти Банку оцінять переваги та безпечність послуги», — відзначив Андрій Львов, директор департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку.

Детальніше про умови послуги "Миттєвий переказ" читайте тут: http://industrialbank.ua/ua/yslygi/135/1523/1524/

Клієнти Індустріалбанку мають й інші можливості для проведення грошових переказів. Держателі платіжних карток Банку можуть здійснити переказ з картки на картку в банкоматах, а також в мобільному додатку Індустріал24, який було представлено у січні 2018 року. До того ж на сайті Банку реалізована послуга переказу коштів з картки на картку будь-якого банку, де комісія за переказ становить 1% + 5 грн.

Довідка:

Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку налічує 104 відділення у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!