hamburger button

Індустріалбанк отримав нагороду Visa за кращу Prepaid Iнша

Visa vse belt13 вересня 2019 року на щорічній церемонії Visa Індустріалбанк  отримав нагороду від міжнародної платіжної системи за кращу Prepaid картку -  Iнша.  Нагороду у вигляді поясу з рук регіонального менеджеру Visa в Україні та Молдові Світлани Чірви отримав Директор Департаменту розробки продуктів і процесів Індустріалбанку Сергій Романенко.

Visa Prepaid Інша – є продуктом, який реалізовано у співпраці Індустріалбанку та одного з провідних стартапів країни Uplata.

 «Отримання нагороди за випуск найефективнішого продукту Prepaid – це визнання та шанування роботи нашої команди digital-розробників. Я радий привітати куратора проекту Visa Prepaid  Iнша Ірину Марьянко та керівника проекту Сергія Романенко, вважаю, що ця заслужена винагорода стане гарною підтримкою на шляху впровадження сучасних фінансових продуктів та рішень для ринку України»,   - коментує Михайло Букрєєв, Голова Правління  Індустріалбанку.


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!