hamburger button

Індустріалбанк став прямим агентом міжнародної платіжної системи MoneyGram

В рамках стратегії розвитку послуг для фізичних осіб Індустріалбанк уклав угоду з міжнародною платіжною системою MoneyGram і став її прямим агентом.

Клієнти банку можуть скористатися послугами платіжної системи для виконання грошових переказів в будь-якому відділенні в 23 областях України. Відправляти і отримувати перекази можна в двох валютах: в євро, а також в доларах США.

Як прямий агент системи MoneyGram, Індустріалбанк також пропонує співпрацю в сфері термінових грошових переказів у вищевказаній міжнародній системі українським банкам і фінансовим організаціям.

«Співпраця з компанією MoneyGram Payment Systems дає Індустріалбанку можливість охопити всі основні коридори міжнародного ринку грошових переказів. Компанія MoneyGram Payment Systems сьогодні входить до трійки лідерів світового ринку грошових переказів і є однією з компаній, які найбільш динамічно розвиваються. За сприяння MoneyGram банк істотно розширить географію охоплення, адже ця система представлена в більш ніж 200 країнах світу. Впевнений, що таке партнерство позитивно оцінять тисячі українців, які працюють за кордоном. Адже питання грошових переказів для наших співвітчизників завжди актуальне», — зазначив директор Департаменту банкнотного банкінгу Андрій Львов.

З тарифами на обслуговування в системі MoneyGram можна ознайомитися тут.


Довідка:

MoneyGrаm Payment Systems, Inc. — одна з провідних компаній на світовому ринку грошових переказів. Система MoneyGram обслуговує грошові перекази по всьому світу і складається з понад 350 000 відділень, включаючи роздрібні мережі, міжнародні поштові служби та фінансові установи в більш ніж 200 країнах і територіях світу.

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!