hamburger button

Індустріалбанк та Mastercard запрошують на фестиваль KyivWine!

Організатори Kyiv Wine запрошують на безлімітну дегустацію величезного асортименту вин, а також на новий формат FoodMarket зі спеціально розробленим меню від кращих українських шефів та гостей з Європи.

В перший день найбільшого в Україні фестивалю вина в центрі уваги будуть 70 виноробів з усього світу, більшість з яких відвідають Україну вперше. Італія, Франція, Німеччина, Австрія, Грузія, Австралія, ПАР, США, Іспанія, Португалія, Нова Зеландія та Австралія представлять близько 500 тихих, ігристих та кріплених вин. Зона дегустації буде відкритою тільки в перший день фестивалю.

Food Market на Kyiv Wine буде діяти впродовж двох днів. На відвідувачів чекають 20 точок зі смачною й корисною їжею. Тут можна буде знайти все те ж саме, що і на вуляцях Берліна, Барселони, Лондона чи Нью-Йорка: тар-тар ббар, лосось з Аляски, тунатека, вегетаріанські точки з авокадо і фреш-продуктами, португальський восьминіг та сардини під келих білого вина.

Приходьте, смакуйте, здійснюйте розрахунки карткою Mastercard від Індустріалбанку та отримайте кешбек впродовж 2 банківських днів. Місце проведення - територія колишнього заводу тетра-пак, який знаходиться в центральній частині Києва на вул. Межигірській, 82,

Детальні умови на mastercard.ua

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!