hamburger button

Індустріалбанк увійшов до числа банків, що будуть здійснювати виплати бюджетникам

03 травня 2018 року у Міністерстві фінансів відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банків, що будуть уповноваженими для виплат бюджетникам і пенсіонерам. За результатами розгляду конкурсної документації, комісією прийнято рішення про визнання Індустріалбанку уповноваженим банком-переможцем конкурсу.

Нагадаємо, що 22 вересня 2016 року Кабінет Міністрів прийняв постанову №662, якою посилив відбір банків для виплат зарплат бюджетникам, пенсій і соціальних виплат. Згідно з постановою, банки з розміром активів менше 1% від активів банківської системи України втрачали право на здійснення бюджетних виплат. У 2017 році Індустріалбанк за підтримки Незалежної асоціації банків України відстояв у суді права фінансових установ на здійснення виплат бюджетникам і дискримінаційна постанова була скасована.

«Рік тому за підтримки НАБУ ми довели, що невеликі банки України можуть успішно відстоювати свої права, зокрема й право на конкурентні умови на ринку. Цього року Індустріалбанк у відкритому конкурсі знову отримав право обслуговувати клієнтів по виплаті пенсій, грошової допомоги та заробітної плати, а наші клієнти — можливість отримувати високоякісний сервіс від свого фінансового партнера. Ми й надалі будемо стояти на боці наших клієнтів незалежно від того, корпоративний це клієнт чи отримувач державних виплат», — відзначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

У 2018 році крім Індустріалбанку до числа обраних комісією Мінфіну фінансових установ увійшли ще 33 банки. Визначення банків-переможців здійснювалося відповідно до порядку проведення конкурсного відбору, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 26.09.2001 №1231.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. Сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів досягла 319 одиниць по всій Україні.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!