hamburger button

Індустріалбанк увійшов до ТОП-15 рейтингу надійності банківських депозитів

Показники депозитного портфеля фізичних осіб Індустріалбанку оцінюються позитивно як за обсягами, так і за приростом вкладників. Так, за станом на 1 січня 2018 року, обсяг залучених коштів фізичних осіб складає 1,8 млрд грн.

«У грудні 2017 року відбулося злиття Індустріалбанку з Експрес-Банком. Йому передувала копітка робота по збереженню і зміцненню позицій на ринку, а також закріпленню високої репутації, надійності і довіри клієнтів. Сьогодні вкладникам банку пропонується продуманий продуктовий ряд депозитів, умови залучення яких покривають ключові потреби фізичних осіб в розміщенні коштів. При цьому самі вкладники все частіше надають перевагу розміщенню вкладів на тривалий термін. Саме вклади від 6 місяців і вище будуть в пріоритеті в подальшому. Клієнтам важливо, щоб вклад можна було відкрити і поповнити online, тому online-вклади також будуть користуватися попитом», — зазначила Марина Нестеровська, заступник директора Департаменту розвитку бізнесу Індустріалбанку.

На початку 2018 року Індустріалбанк впровадив новий канал обслуговування клієнтів — мобільний додаток Industrial24. Це простий, якісний і в той же час функціональний технологічний сервіс. Зараз команда банку працює над тим, щоб мобільний банкінг став основною точкою доступу до послуг оновленого Індустріалбанку.
Рейтинг надійності банківських депозитів проводився агентством «Стандарт-Рейтинг» за участі генерального інформаційного партнера проекту інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна». У рейтингу взяли участь 65 з 85 працюючих в Україні банків.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку налічує 104 відділення у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!