hamburger button

Індустріалбанк відкрив кореспондентські рахунки в банках Грузії та Туреччини

У вересні 2018 року Індустріалбанк відкрив кореспондентські рахунки в грузинських ларі, доларах США, євро та фунтах стерлінгів на балансі JSC Bank of Georgia, Тбілісі, Грузія, а також в турецьких лірах та євро на балансі Nurol Investment Bank INC., Стамбул, Туреччина.

Індустріалбанк має гарну ділову репутацію та авторитет на основних фінансових майданчиках світу. Шлях до такого визнання був непростим, тривалим та технологічним, але банк з гідністю виборов право мати довіру українських фінансових установ, і ми робимо все, аби виправдати її.

Незважаючи на негативні тенденції скорочення та обмеження кореспондентських відносин, які панують на світових фінансових ринках, та закриття практично всіх лімітів іноземними фінансовими установами, банк продовжує відкривати кореспондентські рахунки за кордоном.

Наразі мережа банків-кореспондентів Індустріалбанку налічує 9 фінансових установ у різних країнах світу, а з урахуванням українських банків — 19 фін. установ. При цьому особлива увага приділяється двостороннім партнерським відносинам, зважаючи на перспективність окремих регіонів для розширення географії зовнішньоекономічної діяльності наших клієнтів.

«Ми впевнені, що можливість розрахунків через JSC Bank of Georgia та Nurol Investment Bank INC. сприятиме в подальшому розширенню бізнес-відносин з економіками Грузії та Туреччини, збільшенню обсягів товарообігу, розробки та реалізації спільних програм та проектів», — зазначила Олександра Годік, Директор Департаменту міжнародного бізнесу Індустріалбанку.

За детальною інформацією звертайтеся до Департаменту міжнародного бізнесу за телефонами: +38 044 206-85-27 або +38 044 290-93-72.

Контакти:

Олександра Годік

Директор Департаменту міжнародного бізнесу

тел. +38 044 206-85-27

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Тетяна Потоцька

Начальник Відділу кореспондентських відносин

тел. +38 044 290-93-72

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ксенія Тимофеєва

Начальник Відділу по роботі з міжнародними фінансовими установами та міжнародними платіжними системами

тел. +38 044 290-93-72

email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!