hamburger button

Індустріалбанк впровадив для корпоративних клієнтів smartphone-банкінг

Smartphone-банкінг — сервіс для управління рахунками і картами підприємства за допомогою смартфонів чи планшетів на базі IOS та Android та є мобільним додатком до системи дистанційного обслуговування Industrial24_Business.

Головними перевагами сервісу smartphone-банкінг є мобільність, що дає економію часу, зручність, практичність та гарантовану безпеку використання. Основні функціональні можливості smartphone-банкінгу:

  • доступ до залишків та виписок по рахунках
  • перегляд, створення, підпис ключем ЕЦП платежів в національній валюті
  • лімітування та контроль виконання платежів
  • перегляд інформації про відкриті та закриті депозити клієнта, виписки та поповнення діючих депозитів в національній валюті
  • доступ до довідника одержувачів
  • обмін поштовими повідомленнями
  • геосервіси
  • курси валют
  • push-повідомлення

Модуль smartphone-банкінг є окремим додатком, який клієнт самостійно завантажує та встановлює на свій мобільний пристрій. Підключення до сервісу smartphone-банкінг можливе за умови підключення та реєстрації клієнта у системі СДО Industrial24_Business.

«Індустріалбанк розуміє потреби корпоративних клієнтів різного рівня та їх необхідність у дистанційному управлінні банківськими рахунками 24 години на добу, тому командою банку розроблено модуль smartphone-банкінгу. Він доступний для всіх клієнтів, що зареєстровані у системі Industrial24_Business. Вартість підключення та користування послугою входить до вартості абонентської плати за розрахункове обслуговування за системою Industrial24_Business», — зазначив Віталій Бакалов, начальник управління з продажу банківських продуктів Індустріалбанку.

Для підключення послуги, будь ласка, звертайтеся до найближчого відділення Індустріалбанку. Детальна інформація про послуги за посиланням: https://industrialbank.ua/images/terms-and-conditions/Industrial24_Business/Smartphone-banking_instruction.pdf


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!