hamburger button

Індустріалбанк виступив партнером Зимового кубку Відкритої дитячої Ліги боротьби

27 січня 2019 року в Харкові відбувся Зимовий кубок Відкритої Дитячої Ліги боротьби.  В рамках політики соціальної відповідальності і для підтримки молодих талановитих борців Індустріалбанк виступив партнером даного спортивного заходу.

IMG 20190201 110537 654

«Спорт, а особливо дитячий спорт, є тим напрямком, розвитку якого Банк приділяє особливу увагу, - зазначив Геннадій Стадник, Голова Служби Безпеки Індустріалбанку, - Змагання дозволяють юним спортсменам не тільки показати свої досягнення, але подивитися на свої помилки, побачити, як  працюють інші спортивні школи.  Таким чином, змагання стають стимулом для того, щоб продовжувати вдосконалюватися».

Організатором Чемпіонату стали спортивний клуб «Харківські леви» і Федерація греко-римської боротьби та спортивної боротьби України.  Місцем проведення турніру був обраний харківський торгово-розважальний центр «Караван».  Новий формат боротьби зробив спортивний захід динамічним і захоплюючим для самих борців, а для глядачів  - яскравим і захоплюючим видовищем.

Ініціатором і натхненником Відкритої Дитячої Ліги боротьби є Олег Чекулаєв, зусиллями якого в 2018 році був підписаний договір про співпрацю Ліги та Асоціації спортивної боротьби України.  З ініціативи Ліги в 2018 році організовано цілий ряд змагань.  Проведений в січні 2019 року Чемпіонат став IV матчевою зустріччю команд юних борців 8 - 12 років, які проводяться під егідою Ліги.  Як і в осінньому кубку, який проходив в Києві, переможцем турніру стала команда СК «Олександр Невський».  Друге місце в Зимовому Кубку завоювала команда СК «Атлант», а третє місце дісталося СК «Харківські леви».  Організатори та команди висловили подяку партнерам змагань, за підтримки яких відбувся Зимовий Кубок.

 «Проведення наступного кубку Відкритої дитячої ліги боротьби - Кубку Весни бере на себе спортивний клуб «Олександр Невський».  А в наших найближчих планах організація видовищного і масштабного Супер Кубку, в якому на арені Національного цирку України зустрінуться і покажуть свою майстерність кращі борцівські команди », - прокоментував Олег Чекулаєв, президент Відкритої дитячої Ліги боротьби, тренер-викладач з боротьби ДЮСШ« Атлант» СК  ім.  Богдана.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!