hamburger button

Індустріалбанк запрошує цілеспрямованих людей стати представником банку

Для початку співпраці необхідно укласти договір з банком та пропонувати послуги банку знайомим, родичам, друзям та колегам. Що ж до суми заробітку, то вона цілком залежить від наполегливості агента та його бажання працювати на результат, кількості укладених Банком договорів із залученими клієнтами та наданих їм послуг.

«Розпочати партнерство з банком та сприяти поліпшенню своєї фінансової стабільності можна будь-якої миті, незалежно від того, є у потенційного партнера постійна робота чи ні. Банк зі свого боку забезпечить консультаційну підтримку для кожного партнера, адже ми зацікавлені в їх розвитку. Це пропозиція для людей, які розуміються на грошах та налаштовані на успіх», — зазначила Юлія Кривенко, HR-менеджер Індустріалбанку.

За подробицями звертайтеся за посиланням http://industrialbank.ua/ua/about/Career/


Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку налічує 104 відділення у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

 

 
 
 
 
 
 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!