hamburger button

Індустріалбанк запроваджує інститут віце-президентів

«Північний схід України є одним з найважливіших у стратегічному розвитку Індустріалбанку. Ми раді, що саме зараз, коли Індустріалбанк вперше після об'єднання з Експрес-Банком виходить в Харківську область, Олександр Гусаров, як людина з унікальним розумінням проблем і можливостями регіону, стане віце-президентом банку і прийме виклики, які стоять перед нашою командою, - прокоментував призначення Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку. - Харківська область - серед лідерів за рівнем соціально-економічного розвитку, рівню ділової активності. Багато представлених в регіоні підприємства переорієнтують свої потужності, проводять модернізацію, і досвід Індустріалбанку в частині фінансування бізнесу, надання фінансових послуг для забезпечення розрахунків за зовнішньоекономічними контрактами, може стати надійною базою для розвитку області».

Олександр Гусаров - депутат Харківської обласної ради VI і VII скликань, Голова постійної комісії із забезпечення прав людини, свободи слова та інформації. Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, а також Харківський національний економічний університет за спеціальністю «облік і аудит». Магістр Держуправління (Національна академія державного управління при Президентові України), кандидат юридичних наук.

Прес-конференція відбудеться в Харкові:
Локація: медіа-центр «Час» (2 поверх офісного центру "Platinum Plaza", вул. Сумська, 72).
Дата: 9 лютого 2018 року, початок о 14:00.
Реєстрація представників ЗМІ: Олена Боженко +38 050 300 76 14.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку налічує 104 відділення у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!