hamburger button

Індустріалбанк збільшив капітал та змінює адресу

Статутний капітал банку після завершення всіх юридичних процедур реєстрації складатиме 856 565 811,50 грн. Він розподілений на 260 354 350 штук простих іменних акцій бездокументарної форми, номінальною вартістю 3,29 грн за одну акцію.

Прийнято рішення про зміну адреси місцезнаходження банку на нову: м. Київ, вул. Генерала Алмазова, 18/7 замість м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 39-д.

«Інтеграція банків оптимальним шляхом стала можливою завдяки спрощеній системі об’єднання банків, яку забезпечив Національний банк України. За рік за підтримки НБУ ми пройшли складний багатоетапний процес створення сильного єдиного банку і наразі завершуємо процедуру внесенням необхідних змін до Статуту банку», — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Раніше, 4 грудня 2017 року, прийняте рішення про випуск простих іменних акцій загальною кількістю 75 613 300 штук. Було вирішено, що номінальна вартість однієї акції — 3,29 грн, а загальна номінальна вартість акцій — 248 767 757,00 грн, що відповідає загальній кількості акцій Експрес-Банку. Випуск акцій став важливим кроком для завершення процедури об’єднання Індустріалбанку та Експрес-Банку, яке відбулося 1 грудня 2017 року.

Вперше про об'єднання двох банків Голова Правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв заявив у лютому 2017 року. На початку серпня минулого року акціонери затвердили план реорганізації Експрес-банку та приєднання його до Індустріалбанку, а також визначили склад правління об'єднаної фінансової установи. 18 серпня 2017 року НБУ схвалив приєднання Експрес-банку до Індустріалбанку. З 1 грудня 2017 року працює єдиний банк — Індустріалбанк, мережа відділень якого налічує 105 точок продажів у 66 містах країни, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Основні власники Індустріалбанку — Роза Дворецька, Ігор Дворецький та Анна Дворецька, їм належить близько 70% в статутному капіталі Індустріалбанку.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку налічує 104 відділення у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!