hamburger button

Індустріалбанк знову визнано одним з найнадійніших банків країни!

Індустріалбанк вкотре покращив свої позиції в рейтингу стійкості банків, який формує портал «Мінфін». За підсумками другого кварталу 2018 року Індустріалбанк піднявся на одну сходинку і зайняв 22 рядок рейтингу.

Для створення рейтингу використовувалися дані офіційної звітності банків станом на 1 липня 2018 року. Крім того рейтинг враховує оцінку банку фінансовими аналітиками провідних українських компаній. Для отримання такої оцінки портал «Мінфін» опитав експертів, які голосували за банки, присвоюючи їм бали від 1 до 10. Цього разу на запитання відповідали експерти компаній ICU, Рюрик, IBI-Ratingта Експерт-Рейтинг, а також свою оцінку банкам виставили й аналітики порталу «Мінфін».bukreev small

«Підвищення порталом "Мінфін" рейтингу АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" є логічним наслідком результатів діяльності колективу банку. Постійна робота над оптимізацією існуючих каналів продажу, технологічних процесів, над зниженням операційних витрат, впровадження та розвиток нових технологій, зокрема онлайн-сервісів, та активна робота по залученню клієнтів надали змогу закінчити перше півріччя 2018 року з прибутком 12,307 млн грн та зберегти довіру клієнтів. Індустріалбанк й надалі буде забезпечувати своїм клієнтам комфортне, якісне та фінансово вигідне обслуговування, зберігаючи та підвищуючи свій рейтинг», — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Рейтинг стійкості банків від порталу «Мінфін» — це щоквартальна оцінка діяльності банків на підставі інформації з офіційних та відкритих джерел. До рейтингу входять фінансові установи з портфелями роздрібних депозитів від 1 млрд гривень, наразі в Україні таких банків 31. Повна методологія викладена тут.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!