hamburger button

«Кредит-Рейтинг» підтвердив рейтинг стабільності Індустріалбанку uaAA

В червні 2020 року Індустріалбанк отримав підтвердження довгострокового кредитного рейтингу за національною шкалою на рівні uaAA з прогнозом «Стабільний»Creditnyj rejting

Такий рейтинг є одним з найвищих серед тих, що присвоюються банкам в Україні. Позичальник або окремий борговий інструмент з рейтингом uaAA характеризується дуже високою кредитоспроможністю порівняно з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Позитивний прогноз вказує на можливість підвищення рейтингу протягом року при збереженні позитивних тенденцій і нівелюванні поточних ризиків. Під час рейтингового процесу експертами агентства було проаналізовано фінансову звітність, а також внутрішню інформацію Банку.

Індустріалбанк співпрацює з РА «Кредит-рейтинг» вже майже 10 років. Вперше рейтинг «Кредит-Рейтинг» був присвоєний в 2009 році, в 2016 він був підвищений до uaA-, у травні 2018 — до uaAA-, у червні 2019 – до uaAA.

Нагадаємо також, що в грудні 2019 року Індустріалбанк увійшов в ТОП-10 «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів», який проводиться Рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг» (Україна).

2 грудня 2019 року Індустріалбанк отримав нагороду «Банк року 2019» в номінації «Банк лідер за надійністю депозитів для юридичних осіб" в межах XI – Всеукраїнського конкурсу  «Банк року - 2019», організатором якого є міжнародний клуб "Банкиръ".


Довідка:
Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню (реєстраційний номер 36 у Державному реєстрі банків, ліцензія НБУ №126 від 12.10.2011). Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку підтверджена рейтингом незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами. Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 17 областях України. Банк входить в ТОП-10 «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів» рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг».  За даними НБУ, прибуток банку за 9 місяців 2019 року склала 29,210 млн грн, а чистий процентний дохід - 245,794 млн грн.  Банк забезпечив приріст власного капіталу на 2,32% з початку року. 


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!