hamburger button

Михайло Букрєєв обраний до Ради НАБУ

Bukreev NABUНезалежна асоціація банків України (НАБУ) — найбільше в Україні банківське об'єднання, створене з метою сприяння стабільному функціонуванню та розвитку банківського ринку країни та всебічного захисту інтересів української банківської спільноти. НАБУ у тісній співпраці з профільним Комітетом ВРУ, державними органами влади, НБУ та банківською спільнотою вносить пропозиції та зауваження, заради удосконалення законодавчих документів та ініціатив.

Індустріалбанк під керівництвом Михайла Букрєєва приймав активну участь у  ініціативі НАБУ щодо скасування Постанови Уряду від 20.01.2016 року № 37, якою встановлювалися дискримінаційні умови доступу банків до ринку виплат «бюджетникам», а також прямі преференції для державних банків.  Михайло Букрєєв бачить роль НАБУ у побудові прозорої, надійної та міцної фінансової системи, яка є основою для розвитку бізнес та економіки країни в цілому.

 «Основна мета, з якою я йду до Ради - разом з колегами брати участь в побудові стабільної фінансової системи України, вирішенні завдань і проблем банківської системи для збільшення прибутковості бізнесу і розвитку національної економіки, - коментує Михайло Букрєєв, -  Порядок формують учасники асоціації, таким чином фокус завжди на найактуальніших питаннях банківського бізнесу.  Цього року топ пріоритетів НАБУ складають наступні напрямки: відновлення кредитування, корпоративне управління, NPL, фінансовий моніторинг, управління ризиками, digital».

Рада Асоціації складається з 12 представників банків, які обираються кожні 4 роки.  Нині діючий склад Ради НАБУ був обраний Загальними зборами 30 травня 2017 року. За цей час посади двох членів ради НАБУ були достроково припинені. Новообраними членами стали Голова Правління Індустріалбанку Михайло Букрєєв та Голова Правління Приватбанку Петро Крумханзла.

Голова Ради НАБУ — Роман Васильович Шпек — Член Ради Національного банку України, Старший радник Президента ПАТ "Альфа-Банк" (Україна), заслужений економіст України. Заступник Голови Ради НАБУ — Кириченко Тарас Олексійович — Голова Правління ПАТ «Правекс-Банк». Заступник Голови Ради НАБУ — Малинська Олена Олександрівна–Голова Правління ПАТ «Банк Кредит Дніпро».  Виконавчим органом асоціації є Виконавчий директор, який обирається на 2 роки з  можливістю переобрання на новий термін. На сьогодні виконавчий директор НАБУ — Коробкова Олена Анатоліївна.

 


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!