hamburger button

Михайло Букрєєв зустрівся з главою ХОДА та представив Віце-президента банку в Харківському регіоні

На посаді Віце-президента Олександр Гусаров буде курирувати Харків і Харківський регіон, де Індустріалбанк почав працювати з грудня 2017 року після злиття з Експрес-банком. Раніше Експрес-банк займав міцні позиції у фінансовому секторі області, та посилення команди оновленого Індустріалбанку введенням посади віце-президента, говорить про значущість Північного Сходу України в стратегії банку.

«Ми раді тому, що Віце-президентом Індустріалбанку в Харкові і області стане Олександр Гусаров. Це професіонал високого рівня, досвідчена та принципова людина з унікальним знанням регіону та розумінням можливостей Індустріалбанку. Банк зростає, розвивається, і поява Олександра Гусарова у команді банку посилить наші позиції як в регіоні, так і в банківському секторі в цілому», - заявив на прес-конференції Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.

Олександр Гусаров - депутат Харківської обласної ради VI і VII скликань, Голова постійної комісії із забезпечення прав людини, свободи слова та інформації. Закінчив Харківський національний університет внутрішніх справ, а також Харківський національний економічний університет за спеціальністю «облік і аудит». Магістр Держуправління (Національна академія державного управління при Президентові України), кандидат юридичних наук.

Також в Харкові Михайло Букрєєв зустрівся з Головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною. В ході зустрічі було обговорено вихід банку на ринок області та можливі напрямки для подальшої співпраці. Було відзначено, що одним із пріоритетних напрямків роботи обласної адміністрації є розвиток малого і середнього бізнесу в області.

«Ми робимо все для створення сприятливого інвестиційного клімату в регіоні. Тому налаштовані на співпрацю і на те, щоб надавати якомога більше можливостей для малого і середнього бізнесу. Одним із стимулів для розвитку підприємництва є банківська підтримка, кредитування на вигідних умовах. Сподіваюся, відкриття Індустріалбанку в Харкові стане новим етапом розвитку банківської сфери та спричинить за собою нові бізнес-проекти», - заявила Юлія Світлична.


Довідка:
Індустріалбанк (м. Запоріжжя), заснований в 1990 році — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 8 грудня 2017 року вкотре отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку налічує 104 відділення у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!