hamburger button

Наповнюйте затишком свою оселю з Mastercard від Індустріалбанку

Mastercard EpizentreЗ 20 березня 2019 року всі держателі платіжних карток  Mastercard від Індустріалбанку,  які роблять покупки в Епіцентрі за допомогою карток, можуть отримати перемогу у розіграші грошових сертифікатів. Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше.

Обміняйте 10 балів за програмою Mastercard Більше на участь у акції, сплатіть карткою Mastercard від Індустріалбанку покупку в Епіцентрі на суму не менше ніж 1 000 гривень та автоматично приймайте участь у розіграші  одного з 1 000 сертифікатів номіналом 1 000 грн та інших грошових сертифікатів для покупок в Епіцентрі.

Акція діє з 20 березня 2019 року по 30 квітня 2019 року. Докладніше bilshe.mastercard.ua  


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!