hamburger button

Інна Завадська призначена Першим заступником Голови Правління Індустріалбанку

11 грудня 2018 року Наглядова рада Індустріалбанку прийняла рішення призначити Інну Завадську на посаду Першого заступника Голови Правління Індустріалбанку.

Інна Завадська є членом Правління банку, посідає посаду директора Департаменту комплаєнс та фінансового моніторингу і є відповідальною за здійснення фінансового моніторингу.

Пані Завадська працює в Індустріалбанку з 2015 року. До приходу в банк впродовж більш ніж 10 років була начальником відділу валютного контролю та ліцензування Управління Національного Банку України в Запорізькій області.

«Я радий посиленню управлінської команди Індустріалбанку. Інна Завадська якнайкраще зарекомендувала себе в управлінні підпорядкованим їй підрозділом і впевнений, що завдяки своєму досвіду та професіоналізму вона матиме значний вплив на досягнення бізнес-цілей, визначених у нашій стратегії розвитку», — коментує Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.Zavadskaya

Інна Завадська закінчила економічний факультет Дніпропетровського державного університету (наразі — Дніпропетровський національний університет ім. О. Гончара), а також факультет банківської справи Харківського навчально-наукового інституту державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи».

«Призначення на посаду Першого заступника Голови Правління Індустріалбанку — це, певною мірою, кредит довіри та виклик для мене, і я розглядаю це як величезну відповідальність. Починається, мабуть, найбільш відповідальний етап у моєму житті, який потребує граничної концентрації знань та досвіду, який я отримала раніше", — зазначила Інна Завадська.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!