hamburger button

Новий вид валюти – нові можливості для бізнесу

Індустріалбанк запропонував своїм клієнтам здійснення операцій за зовнішньо – економічними контрактами за новим видом валют -  чеськими кронами (CZK).

godikІснують певні переваги відкриття рахунку за наведеним видом валют саме на балансі Індустріалбанку:

  • можливість укладення зовнішньоекономічних експортно-імпортних контрактів з партнерами-нерезидентами із Чеської Республіки, та здійснення розрахунків з ними в національній валюті цієї країни;
  • активізація розрахунків в умовах розвитку співпраці між Україною та Чехією, що є наразі актуальним напрямком діяльності.

 «Ми впевнені, що можливість розрахунків у національних валютах європейських країн, у тому числі Чеської Республіки, сприятиме розширенню бізнес-відносин з економіками цих країн, збільшенню обсягів товарообігу, розробці та реалізації спільних програм та проектів», - коментує Олександра Годік, Директор департаменту міжнародного бізнесу Індустріалбанку. Наразі клієнти Індустріалбанку можуть здійснювати розрахунки у 22 валютах, у тому числі у майже всіх валютах країн СНГ, в польських злотих, чеських кронах, в швейцарських франках, в юанях Женьміньбі (Китай), в японських ієнах, в австралійських доларах, в норвезьких та швецьких кронах. Самими затребуваними валютами розрахунків залишаються Євро та долари США.

Оперативне відкриття рахунку в новому виді валюти та якісне обслуговування операцій за ними – гарантовано.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!