hamburger button

Обмін валют в Industrial24

i24 banner1З 3 жовтня 2019 року в мобільному додатку Industrial24 або через його веб-версію на сайті Індустріалбанку можна здійснити валютно-обмінні операції, а також відкрити поточний рахунок.

 Індустріалбанк продовжує розвивати додаток Industrial24 й наповнює його зручними й необхідними сервісами.

 «Сьогодні я радий анонсувати впровадження можливості здійснення купівлі або продажу валюти онлайн в  Industrial24. Це надасть можливість нашим клієнтам оперативно здійснювати обмінні операції  - в доларах США, євро та рублях -  без зайвих витрат часу на візит до відділень банку. Ми впевнені, що ця послуга буде мати значний попит серед наших клієнтів, адже купити валюту можна навіть без наявності попередньо  відкритого поточного рахунку у певній валюті. Для цього нашим клієнтам достатньо мати на своєму смартфоні встановлений додаток Industrial24 або використовувати його веб-версію,  - коментує Сергій Романенко, Директор департаменту розробки продуктів та процесів Індустріалбанку, - На сьогодні дуже невелика кількість банків в Україні дає можливість здійснити обмін валюти в своїх системах інтернет-банкінгу, тож ми дуже раді, що наші клієнти відтепер будуть користуватися додатковим зручним функціоналом  й насолоджуватися сучасним сервісом від сучасного діджитал- банку».

Безпека і простота  - ці принципи лежать в основні Industrial24. Придбати валюту можна навіть без наявності поточного рахунку в необхідній валюті, адже відкриття такого рахунку можливо всього за 30 секунд онлайн в Industrial24. Відкриття рахунку можна провести окремою операцією або відкрити одразу в процесі покупки валюти. Продаж іноземної валюти потребує всього декілька простих кроків.

«Велику увагу наша команда діджитал-розробників приділяє безпеці. Ми впровадили всі необхідні елементи захисту даних. І залучаємо до виконання норм безпеки і користувачів додатку, наприклад, Industrial24 вимагає встановлення захисту на смартфон, адже навіть міжнародні платіжні системи наголошують на важливості виконання цієї умови. У сучасному світі смартфони дедалі більше стають носіями приватної інформації: від приватних фотографій та листів до особистих паспортних даних та даних платіжних карток. Такі дані потребують захисту, формуючи нову культуру сучасної безпеки,  - доповнює Сергій Романенко,  - І українські користувачі є дуже обізнаними як у сфері безпеки та захисту особистих даних, так і в частині використання діджитал-послуг. Розрахунки дотиком смартфону стають нормою, а онлайн банкінг – обов’язковою частиною життя. Наприклад, навесні ми впровадили можливість відкриття депозитів онлайн, і за кількістю операцій з відкриття депозитів, ми розуміємо, що робимо вірні кроки, впроваджуючи затребувані послуги».  

Нагадаємо, весною цього року Індустріалбанк впровадив можливість відкриття депозитів в Industrial24.

В квітні портал UBR визнав депозит «Стандарт» у переліку найкращих депозитів країни. Цей депозит можна оформити дистанційно у мобільному додатку Industrial24 з додаванням + 0,25%до поточної ставки у гривні при відкритті на строк 9 або 13 місяців.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!