hamburger button

Обов’язки Головного бухгалтера Індустріалбанку покладено на Людмилу Жукову, заступника Головного бухгалтера

З 15 липня 2019 року рішенням Правління виконання обов’язків головного бухгалтера Індустріалбанку покладено на Заступника Головного бухгалтера Людмилу Жукову у звязку із звільненням з посади Головного бухгалтера Степана Стоянова. Людмила Миколаївна займає позицію заступника Головного бухгалтера з 6 грудня 2017 року, раніше - в період з 12 червня 2007 року по 5 грудня 2017 року  працювала на посаді  Першого Заступника головного бухгалтера. Стоянов Степан Степанович звільнений з посади Головного бухгалтера Індустріалбанку 12 липня 2019 року за угодою сторін.

Людмила Жукова має вищу фінансову освіту -  магістр з фінансів (Запорізька Державна інженерна академія). В Індустріалбанку працює вже понад 20 років – з 17 травня 1999 року. Загальний стаж роботи у банківській сфері складає понад 34 роки.

Степан Стоянов не володів акціями Індустріалбанку, Людмила Жукова також не має участі у фінансовій установі.

Від імені  Правління та всього колективу банку Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку,  виразив пошану Степану Стоянову: "Ми дуже вдячні Степану Степановичу за роки відданої роботи  задля розвитку спочатку Експрес-Банку, а останні два роки -  Індустріалбанку. Його професіоналізм, наполегливість та віддане служіння улюбленій справі є тими рисами, які викликають велику пошану та щире захоплення".


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!