hamburger button

Пакет Золотой Pay Wave Gold від Індустріалбанку в ТОП-5 кращих пропозицій преміум сегменту

21 листопада 2019 року Prostobank.ua оприлюднив рейтинг пластикових карт класу Gold в гривні.  Prostobank.ua досліджував умови видачі пластикових карт Gold Mastercard і  Visa Gold.  Аналітики досліджували платіжні пропозиції більше 30 найбільших українських банків. Пакет Золотий Pay Wave Gold від Індустріалбанку увійшов до ТОП-5 кращих пропозицій.

Visa PayWaveВартість пакету складає всього 40,00 грн на місяць, відповідно для карток в доларах США та євро - 1,50 USD/1,30 EUR на місяць, причому ця плата  стягується тільки у разі якщо сума операцій у торгівельно-сервісній мережі та Internet не перевищує  5000,00 гривень за місяць. Тобто якщо Ви щомісячно сплачуєте карткою за товари чи послуги на цю суму, то картка для Вас стає безкоштовною в обслуговуванні.

В межах пакету випускається одна основа картка  Visa Gold Pay Wave або MasterCard Gold,  а також одна додаткова платіжна картка Visa Classic Debit  або MasterCard Debit Standart. Тож таку картку можна випустити для члена родини або довіреної особи, таким чином буде наданий доступ до рахунку.

Пакетне обслуговування передбачає можливість отримання довідки про наявність карткових рахунків та їх стан без додаткових витрат, а також можливість зняття готівки в банкоматах банку без витрат.

Якщо в межах пакету випускається картка MasterCard Gold, передбачено обслуговування конс'єрж службою. Для Visa Gold Pay Wave пакет надає можливість доступу в бізнес - зали аеропортів Visa Lounge Key та участь у Програмі захисту та подовження терміну гарантії покупок.

Контролювати стан рахунку, здійснювати перекази з картки на картку або обмінювати валюту чи відкривати депозитні рахунки можна з використанням мобільного додатку Industrial24 чи його веб-версії.

Вартість зняття готівки в банкоматах України: 1,5% + 1 $ / 1 € / 5,00 грн, а за межами України: в банкоматах - 2% мін. 4$/4€/100,00 грн та в банках - 2% мін. 6,50$/6,50€/150,00 грн.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!