hamburger button

Переможцями акції "Зачекай не знімай» вже стали 341 клієнт Індустріалбанку

Щотижня Індустріалбанк спільно з платіжною системою Visa проводить розіграші серед учасників акції "Зачекай не знімай". З моменту старту акції, а саме з 15 червня 2018 року, відбулося 5 розіграшів, а їх переможцями стали 341 клієнт Індустріалбанку. Також був розіграний один з трьох головних призів — 15 000 грн.

Загалом до закінчення акції буде розіграно 500 грошових призів по 50 гривень, 250 грошових призів по 100 грн та 150 грошових призів по 200 грн. Окремо в три етапи розігрується головний приз акції — 15 000 грн. Чергові розіграші головного призу відбудуться 1 серпня та 14 вересня 2018 року.

Щоб взяти участь в акції та отримати подарунок, необхідно:

  • сплачувати карткою Visa від Індустріалбанку за товари чи послуги або за покупки в мережі інтернет,
  • щоразу звіряти останні чотири цифри номеру платіжної картки та цифри коду авторизації, що вказані на чеку.

Якщо цифри на платіжній картці співпадають з останніми цифрами коду авторизації, власник картки гарантовано бере участь у щотижневих розіграшах грошових призів:

- 2 останні цифри — 50 грн на картковий рахунок

- 3 останні цифри — 100 грн на картковий рахунок

- 4 останні цифри — 200 грн на картковий рахунок

Щотижневі розіграші відбуваються за адресою: АКБ "Індустріалбанк", вул. Генерала Алмазова, 18/7, м. Київ. Імена переможців чергового розіграшу, а також детальні умови акції дивіться тут.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 24 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів зросла до 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!