hamburger button

Платіть з Mastercard від Індустріалбанку на Amic Energy та отримуйте знижки на паливо

Amic pay 646x800Для держателів платіжних карток  Mastercard від Індустріалбанку,  які здійснюють сплату за паливо на мережі заправок Amic Energy з AmicPay,  є можливість отримати знижку на кожен літр будь-якого палива!

Держателі карт Mastercard можуть заправляти своє авто ще вигідніше, зручніше і швидше. Отримати знижку за кожен літр будь-якого виду палива на АЗК Amic Energy, можна сплативши заправку авто картою Mastercard  від Індустріалбанку через мобільний додаток AmicPAY.

 Пропозиція діє з 8 липня до 8 жовтня 2019 року на всіх АЗК мережі AMIC Energy, де встановлений і активований функціонал мобільного застосування AmicPay.  Деталі на сайті:  https://www.mastercard.ua/uk-ua/consumers/offers-promotions/amicpay-promo.html и https://amicenergy.com.ua

 Для того, щоб отримати знижку до -5 грн / л, необхідно:

  • завантажити і встановити мобільний додаток AmicPAY
  • авторизуватися в своєму гаманці Masterpass за номером телефону
  • бути власником пластикової або он-лайн карти лояльності MyAMIC, з прив'язкою до свого номеру телефону (якщо карти немає, її можна придбати на касі в будь-якому АЗК мережі AMIC Energy
  • оплатити заправку картою Mastercard, використовуючи мобільний додаток AmicPay


  Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!