hamburger button

Продовження безцінної футбольної історії з Mastercard від Індустріалбанку

З 18 березня стартує національна промо кампанія MasterCard, присвячена Фіналу Ліги Чемпіонів, який цього року відбудеться у Мадриді. Держателі платіжних карток Mastercard від Індустріалбанку, що  зареєструвалися на  bilshe.mastercard.ua, мають можливість виграти подорож на двох на UEFA Champions League Final Madrid 2019.

 MastercardFootball

Умови акції:

  • Реєструйтесь на bilshe.mastercard.ua
  • Платіть карткою MasterCard від Індустріалбанку
  • Щотижня розігрується подорож на двох на UEFA Champions League Final Madrid 2019.
  • Загалом – 5 подорожей на двох протягом дії акції

Після реєстрації на сайті MasterCard Більше необхідно підтвердити участь, здійснивши замовлення за 0 (нуль) балів в особистому кабінеті. А далі  - після підтвердження участі в Акції здійснити оплату торгово-сервісній мережі або в мережі Інтернет на суму не менше ніж 50 грн одним чеком у будь-яких торговельних, сервісних закладах або Інтернеті, або заплатити у транспорті (Київський метрополітен, швидкісний трамвай, фунікулер).

Розіграші серед зареєстрованих учасників, чиї операції відповідають умовам акції проводять щотижня на протязі дії Акції  з 18 березня до 21 квітня 2019 року. Деталі на сайті www.bilshe.mastercard.ua (з 18.03. акція буде доступна в каталозі).

 


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!