hamburger button

Розраховуйтесь карткою Masterсard від Індустріалбанку за акційні квитки на Concert.ua – вигравайте круті подарунки

Mastercard concert uaЗ 1 квітня 2019 року всі держателі платіжних карток  Mastercard від Індустріалбанку,  які придбають акційні квитки на сайті  Concert.ua  за допомогою карток, мають можливість виграти круті подарунки!

Для участі в Акції необхідно:

  • оформити замовлення, як мінімум одного квитка на Concert.ua за акційною ціною (зі знижкою) на будь-яку подію зі списку, що розміщено на сторінці Concert.ua;
  • оплатити замовлення он-лайн карткою Mastercard від Індустріалбанку;

Щотижня, серед всіх, хто придбав акційні квитки та оплатив їх карткою Mastercard он-лайн – розігруються подарункові набори з новенькими гаджетами Apple, навушники Apple AirPods та сертифікати Concert.ua

Деталі акції на www.mastercard.ua та www.concert.ua. Перелік концертів буде доступний на   Concert.ua з 1 квітня.  Акція триває з 1 по 30 квітня 2019 року.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!