hamburger button

Ще більше пропозицій для держателів Mastercard Platinum від Індустріалбанку!

800 600Держателі платіжних карток MasterCard Platinum від Індустріалбанку, які дуже люблять подорожувати, оцінять розширення можливостей  «Mastercard Більше».

Подорожі захоплюють та надихають! Держателі платіжних карток Mastercard Platinum від Індустріалбанку, що зареєстровані в програмі Mastercard Більше, можуть обмінювати бали на знижки від Chance Private Club та MasterCard Більше Black. Зареєструватися в програмі дуже легко на  сайті bilshe.mastercard.ua.

Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали  - при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. По 1 балу також накопичується при розрахунку карткою в метрополітені, фунікулері, швидкіснім трамваї міста Київ.

А далі достатньо обміняти накопичені бали на можливість взяти участь у розіграші ваучерів в кращі світові готелі. Обмінювати бали можна необмежену кількість разів.

У березні в каталозі з’явилося 2 типа пропозицій від Chance Private Club:

  • Промо-акції з розіграшем ваучерів на безкоштовні ночі в готелях 5 * в різних містах світу (Париж, Мерано, Занзібар).  Механіка така: списуйте 10 балів і приймайте участь у розіграші.
  • Офферти в каталозі зі знижками на проживання в готелях 5 * в різних містах світу (на поточний момент це 15% знижки в Мілані та на Тенеріфе). Списуючи 10 преміальних балів клієнт гарантовано отримує знижку.

Пропозиції постійно оновлюються, тож докладніше на сайті.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!