hamburger button

"Забезпечений" — новий депозит від Індустріалбанку з гарантією ОВДП

Вклад «Забезпечений» — це розміщення тимчасово вільних коштів на умовах забезпеченого депозитного вкладу з гарантіями під заставу ОВДП (облігації внутрішньої державної позики). Вклади в рамках програми «Депозит “Забезпечений”» надають можливість розмістити необмежену кількість депозитних траншів на різні суми, починаючи від 1 000 000 гривень для фізичних осіб та 5 000 000 гривень для юридичних осіб, та отримати гарантований дохід.

Для юридичних осіб банком забезпечується вся сума вкладу до моменту його повернення, а для фізичних осіб — сума вкладу за винятком суми, яку гарантує Фонд гарантування вкладів. Важливо, що цінні папери, які були надані вкладнику у якості застави, можуть бути розблоковані Банком лише за письмової згоди вкладника після повного повернення йому коштів.

Переваги депозиту «Забезпечений»:

  • строк вкладу від 3-х місяців до 12 місяців
  • дохідність на рівні ринкової
  • можливість отримувати відсотки щомісячно
  • гарантія повернення грошових коштів забезпечується ОВДП
  • простота оформлення
  • відкриття поточного рахунку в Банку не є обов’язковим

«Індустріалбанк завжди робить ставку на повній відсутності ризиків для наших клієнтів. Проте це не заважає команді банку створювати найвигідніші пропозиції примноження коштів, однією з яких є вклад «Забезпечений» з гарантіями під заставу ОВДП. Саме ОВДП є поширеним у світі інструментом збереження коштів, адже їх повернення гарантоване державою», — зазначив Віталій Романчукевич, Перший Заступник Голови Правління Індустріалбанку.

Основна інформація щодо умов депозиту «Забезпечений» представлена за посиланням: https://industrialbank.ua/ua/private/deposits
Щоб отримати детальну інформацію, звертайтеся, будь ласка, за номером 044 290 93 81 та заходьте до найближчого відділення банку.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!