hamburger button

Сплачуйте за комунальні послуги у мобільному додатку Industrial24!

Користувачі мобільного додатку Індустріал24 отримали можливість сплачувати за комунальні платежі. Виконати платіж просто — перелік компаній-постачальників комунальних послуг вже внесений до мобільного додатку.

Сплачувати за комунальні послуги у додатку Індустріал24 вигідно — комісія за одну платіжку складає лише 1 гривню. Тобто при сплаті кількох рахунків одному постачальнику, наприклад, за постачання холодної води та відведення стоків холодної та гарячої води, буде здійснено один платіж і комісія за нього складе 1 гривню. Так само лише 1 гривню користувач сплатить при оплаті послуг теплопостачання та гарячої води.

Для тих користувачів додатку, яким важливо отримати підтвердження платежу у документальній формі нагадуємо, що квитанцію з підписом та печаткою для будь-якого платежу, здійсненого у мобільному додатку, можна роздрукувати у веб-версії Індустріал24.

Послуга онлайн-оплати за комунальні послуги є особливо зручною для тих, хто має в Індустріалбанку пенсійний чи зарплатний рахунок, а завантажити мобільний додаток Індустріал24 завжди можна в App Store та Google Play .

Якщо компанія-постачальник послуг (обслуговуюча компанія) відсутня у переліку постачальників, що є у додатку, користувач має можливість сплатити за комунальні послуги за реквізитами. Для цього потрібно лише один раз внести реквізити платежу та зберегти їх як шаблон для подальшого використання.


Довідка:

Індустріалбанк (м. Київ) — універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям та населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Фінансова надійність Банку 21 травня 2018 року отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.

Індустріалбанк є правонаступником усіх прав та обов'язків Експрес-Банку, об’єднання з яким відбулося 1 грудня 2017 року. На сьогодні мережа Банку представлена у 23 областях України, а кількість банкоматів становить 319 одиниць по всій Україні.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!