hamburger button

TaxFree4U для клієнтів Індустріалбанку: подорожуйте та купуйте із задоволенням!

500 eur UKR

Стає дуже жарко!  І не тільки через аномальну спеку, а й серед учасників Літньої Акції від TaxFree4U для клієнтів Індустріалбанку!  На цей раз в Акції бере участь величезна кількість клієнтів, а це значить, що конкуренція за головний приз зростає з кожним днем.  Можливе навіть подовження Акції і ще один головний приз для вас!  Захоплює, чи не так?

Якщо ви ще не брали участі - швидше надолужуйте згаяне і станьте переможцем головного розіграшу цього літа! Нагадуємо умови акції:

З 15 травня 2019 року по 15 липня 2019 року клієнти Індустріалбанку та сервісу TaxFree4U можуть виграти 500 EURO для проведення шопінгу в Італії, Франції, Іспанії та Німеччині.  З усіх учасників, які виконають умови Акції, буде обрано переможця за допомогою сервісу випадкових чисел random.org!

 Хто може брати участь в акції?

 - Клієнти Індустріалбанку та сервісу TaxFree4U, які скористалися мобільним додатком вищезгаданого сервісу.  Додаток доступний на Android та iOSплатформах.

Як брати участь в акції?

 - Зареєструватися або бути зареєстрованим в додатку за промокодом "INDUSTRIAL" за посиланням: https://taxfree4u.eu/ru/registration/?promo=INDUSTRIAL

 - Зробити покупки на суму від 500 євро в одній з країн: Франція, Італія, Німеччина чи Іспанія, в період з 15.05.2019 по 15.07.2019.

 - І повернути ПДВ з сервісом TaxFree4U.

 Умови акції максимально прості!  Чому б не спробувати удачу?

  Переможець буде визначений 19 липня 2019 року.

Пакуйте валізи, встановлюйте мобільний додаток TaxFree4U і з прекрасним настроєм відправляйтеся у відпустку!  Вам обов'язково пощастить :)


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

TaxFree4U - онлайн-сервіс для відшкодування ПДВ, створений спеціально для вигідного шопінгу в країнах Європейського Союзу - Німеччини, Франції, Італії, Іспанії.  TaxFree4U дає можливість:   повернути Tax Free з покупок практично в будь-якому магазині-платника ПДВ;  не витрачати час на заповнення декларації.


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!