hamburger button

Тетяна Шачек призначена Головним бухгалтером Індустріалбанку

Bukreev NBU З 11 жовтня 2019 року Тетяну Шачек призначено Головним бухгалтером Індустріалбанку після одержання затвердження Національним банком України.

        Шачек Тетяна Володимирівна працює в банку з вересня 2019 року.  Кандидатура на посаду головного бухгалтера подається на погодження Національним Банком України згідно з п.328 Постанови НБУ N149.  Одразу після отримання погодження Тетяна Шачек була призначена Головним бухгалтером Індустріалбанку. Тетяна Шачек з грудня 2006 року по травень 2018 року  працювала головним бухгалтером ПАТ "ЮНЕКС БАНК", останнє місце роботи  - головний бухгалтер АТ "АЛЬПАРІ БАНК" .

      «Тетяна Шачек працює в банку вже з вересня, і ми впевнені, що зроблено вірний крок, та фінансова гілка Індустріалбанку посилена  справжнім професіоналом своєї справи.  Наша команда зміцнюється, в той самий час ми зберігаємо традиції слідування літері закону та відповідальності по відношенню до держави, клієнтів та суспільства у виконанні всіх своїх зобов’язань», - коментує Михайло Букрєєв, Голова Правління  Індустріалбанку.

         «Рада приєднатися до команди Індустріалбанку, - коментує Тетяна Шачек, Головний бухгалтер Індустріалбанку, -  Серед основних завдань, які поставлено переді мною правлінням та акціонерами, оптимізація процедур бухгалтерського обліку, побудова статистичної та фінансової звітності з метою скорочення витрат та підвищення ефективності підрозділу бухгалтерського обліку».


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18  червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!