hamburger button

Усе починається з перегляду кіно та завершується особливою подією

MC Odessa kino 600х970Реєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, розраховуйтеся карткою Mastercard Platinum від Індустріалбанку і вигравайте подорож на двох на Одеський міжнародний кінофестиваль 2019.

Вигравайте можливість відвідати головну кіноподію року – Одеський міжнародний кінофестиваль 2019. Переможець відвідає церемонію відкриття кінофестивалю, а також пройде Червоною доріжкою поруч із справжніми кінозірками.

Як скористатися пропозицією?

– Обміняйте 10 балів на участь в акції

– Вигравайте подорож на двох на фестиваль

Подорож відбудеться з 12 по 14 липня 2019 року. Подорож на Одеський міжнародний кінофестиваль 2019 (м. Одеса, Україна) на двох враховує:

- Авіапереліт Київ-Одеса-Київ для двох осіб або залізничні квитки для двох осіб Київ-Одеса-Київ 1 класу

- Проживання в готелі «Frapolli 21» (м.Одеса) для двох осіб, 12 липня 2019 року -14 липня 2019 року

- Можливість відвідання церемонії відкриття Одеського Міжнародного Кінофестивалю 2019.

Накопичити бали, використовуючи картку легко: потрібно здійснити оплату товарів/послуг у торгово-сервісній мережі / мережі Інтернет на загальну суму від 50,00 грн або більше одним чеком, з урахуванням ПДВ, або оплатити проїзд за допомогою Картки в громадському транспорті м. Києва (метрополітен, фунікулер, швидкісний трамвай). Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. Що більше разів ви обміняєте 10 балів на участь в акції, то більші ваші шанси на виграш.

Акція діє з 5 червня по 1 липня 2019 оку включно на всій території України, окрім території Автономної Республіки Крим і зони проведення Операції об’єднаних сил. Детальні умови на bilshe.mastercard.ua


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!