hamburger button

Влада Харкова вітає Індустріалбанк на день банкіра

Урочистості з нагоди Дня банківського працівника України відбулися 20 травня по всій Україні. В Харкові до привітань залучилися як обласна державна адміністрація, так і міська влада. Серед банкірів було визначено та нагороджено дипломами працівників регіонального відділення Індустріалбанку в місті Харків – начальника відділення Вікторію Гайдабуру та заступника начальника відділення – Максима Лопатіна.

Розпочинаючи захід у ХОДА, перший заступник голови ХОДА Марк Беккер передав банкірам регіону вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята від голови ХОДА Юлії Світличної. За словами першого заступника голови ХОДА, банківська система представлена у Харківській області  47-ма банками з майже 620-ма відділеннями, в яких працює понад 10 тис професіоналів. У ході урочистого прийому кращих банківських працівників регіону Максим Лопатін, заступник начальника регіонального відділення Індустріалбанку у місті Харків, був відзначений почесною нагородою Харківської обласної державної адміністрації.

Прийом з нагоди Дня банківських працівників відбувся того ж дня і в Харківській міській раді. У заході взяли участь заступник Харківського міського голови - директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, президент Харківського банківського союзу Олена Жукова, керівники і працівники банківських установ, які здійснюють свою діяльність в місті Харкова. Почесною грамотою за підписом Харківського міського голови Кернеса Г.А. була нагороджена Вікторія Гайдабура, начальник регіонального відділення Індустріалбанку. Віце-мер привітав усіх присутніх з професійним святом. 

Gaidabura z kolegamy

Вікторія Гайдабура з колежанками (праворуч з дипломом)

Gaidabura gramota

Maksim Lopatin

Максим Лопатін з дипломом

Lopatina gramota


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!