hamburger button

Вигідні відправлення Укрпоштою з Visa від Індустріалбанку

avisa ukrposhta smallЗ 1 липня  по 30 серпня 2019 оплачуйте доставку відправлень «Укрпошта Експрес» карткою Visa від Індустріалбанку через POS-термінал та отримайте 20% знижки! Нагадуємо, що клієнти Індустріалбанку можуть налаштувати свої Android смартфони для розрахунків одним дотиком смартфона, адже так легко оцифровувати платіжну картку Visa в мобільному додатку Industrial24!

Як взяти участь: сплачуйте доставку відправлень «Укрпошта Експрес» платіжною карткою Visa від Індустріалбанку або смартфоном з Industrial24 через POS-термінал та автоматично отримуйте 20% знижки.  

Акція актуальна як для одержувачів та і для відправників поштових посилок за умови сплати через POS-термінал платіжними картками Visa.

 


 

 Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 червня 2019 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА з прогнозом «стабільний». Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub а до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).


Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!