hamburger button

З Mastercard Platinum від Індустріалбанку до опери в Зальцбург!

Для держателів платіжних карток  Mastercard Platinum від Індустріалбанку,  які здійснюють розрахунки за допомогою карток,  є можливість обміняти 10 преміальних балів на участь в акції з розіграшу подорожі на Зальцбурзький оперний фестиваль. Для участі у акції необхідно бути зареєстрованим в Mastercard Більше.

МС BILSHE Opera 800x600 ATMНакопичити бали, використовуючи Картку легко: потрібно здійснити оплату товарів/послуг у торгово-сервісній мережі / мережі Інтернет на загальну суму від 50,00 грн або більше одним чеком, з урахуванням ПДВ, або оплатити проїзд за допомогою Картки в громадському транспорті м. Києва (метрополітен, фунікулер, швидкісний трамвай). Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. Накопичені 10 балів обміняти на можливість взяти участь у розіграші Подарунка. Щоб взяти участь в акції: обміняйте 10 преміальних балів на участь в акції.

Акція діє з 22 квітня 2019 року до 20 травня 2019 року включно на всій території України, крім АР Крим та тимчасово окупованих районів Донецької і Луганської областей. Детальні умови на bilshe.mastercard.ua

Подорож на музичний фестиваль Salzburg Opera Fest 7 – 11 червня 2019 року включає:

  1. Авіапереліт на двох осіб;
  2. Проживання на двох осіб;
  3. Трансфер у Зальцбурзі аеропорт-готель-аеропорт;
  4. Відвідання таких лекцій та зустрічей під час музичного фестивалю Salzburg Opera Fest:
  • Порпора vs Гендель: битва титанів;
  • Voci selecti як нескінченність: підкорення sacro і profanо;
  • Дві зустрічі-дискусії з інсайдерами фестивалю;
  1. Надання лібрето опер, включених до програми музичного фестивалю Salzburg Opera Fest, українською або російською мовою за вибором Переможця;
  2. Супровід під час музичного фестивалю Salzburg Opera Fest музичним експертом Анною Гадецькою;
  3. Квитки на події музичного фестивалю Salzburg Opera Fest:
  • Напівсценічна постановка опери Ніколи Порпори POLIFEMO;
  • Гала-концерт за участі зірок сучасності Farinelli & Friends;
  • Концертне виконання ораторії Антоніо Кальдарі «Смерть Авеля» (La morte d’Abel);
  • Постановка опери Георга Фрідріха Генделя Alcina;
  • Концерт хора Папської Сикстинської Капели.

Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!