hamburger button

З Mastercard від Індустріалбанку до Atlas Weekend 2019

atlas weekendРеєструйтеся на bilshe.mastercard.ua, розраховуйтеся карткою Mastercard від Індустріалбанку і вигравайте квитки на Atlas Weekend 2019, який триватиме з 9 по 14 липня 2019 року в  Києві на ВДНГ (пр-т Академіка Глушкова 1).

Беріть участь в ексклюзивному розіграші 50 пар  квитків до Atlas Weekend 2019. Накопичити бали, використовуючи картку легко: потрібно здійснити оплату товарів/послуг у торгово-сервісній мережі / мережі Інтернет на загальну суму від 50,00 грн або більше одним чеком, з урахуванням ПДВ, або оплатити проїзд за допомогою Картки в громадському транспорті м. Києва (метрополітен, фунікулер, швидкісний трамвай). Кожна така транзакція дорівнює 1 балу. Щоб взяти участь в акції: обміняйте 10 преміальних балів на участь в акції та розіграші подарунку. Кількість спроб не обмежена, тож що більше разів ви обміняєте 10 балів на участь в акції, то більші ваші шанси на виграш.

Акція діє з 01 червня по 30 червня 2019 року на всій території України, за винятком території проведення ООС і тимчасово окупованої території.

У акції можуть приймати участі держателі всіх карток Mastercard від Індустріалбанку - Standard, Gold, Platinum, Debit, Maestro, які зареєстровані в програмі Mastercard Більше.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
Індустріалбанк є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017.  Індустріалбанк входить до ТОП 25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-15 "Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів" за рейтингом агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!