hamburger button

Зміни до умов з розрахунково - касового обслуговування клієнтів Індустріалбанку

Шановні Клієнти!
Повідомляємо Вам, що відповідно до рішення Тарифного комітету від 13.02.2019 року з 01.03.2019 року внесено зміни до умов розрахунково-касового обслуговування, а саме:
1. внесено зміні в діючі умови Тарифних пакетів для юридичних осіб

a) встановлено плату за здійснення платежів з ручною обробкою (за межі банку) для тарифних пакетів юридичних осіб («Легкий Старт» (пункт 5.2 Тарифного пакету), «Раціональний» (пункт 6.2 Тарифного пакету), «Оптимальний» (пункт 6.2 Тарифного пакету), «Прогресивний» (пункт 6.2 Тарифного пакету), «Міжнародний» (пункт 6.2 Тарифного пакету), «Збалансований» (пункт 6.2 Тарифного пакету), «Залізничник» (пункт 6.2 Тарифного пакету), «Банківські метали» (пункт 6.2 Тарифного пакету), в розмірі 20,00 грн. за один платіж;

b) встановлено плату за виготовлення платіжного доручення для тарифних пакетів юридичних осіб («Легкий Старт» (пункт 11 Тарифного пакету), «Раціональний» (пункт 12 Тарифного пакету), «Оптимальний» (пункт 12 Тарифного пакету), «Прогресивний» (пункт 12 Тарифного пакету), «Міжнародний» (пункт 12 Тарифного пакету), «Збалансований» (пункт 12 Тарифного пакету), «Залізничник» (пункт 12 Тарифного пакету), «Банківські метали» (пункт 13 Тарифного пакету) в розмірі 100,00 грн. за один платіж.

2. внесено зміни в Базові тарифи та тарифні пакети для фізичних осіб – суб’єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю:

a) встановлено плату за здійснення платежів з ручною обробкою (за межі банку) для Базових тарифів(пункт 4.2 Базових тарифів) та тарифних пакетів АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" на обслуговування фізичних осіб - суб`єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю, ТП«Електрон» (пункт 11 Тарифного пакету), «Безліміт» (пункт 9 Тарифного пакету, пункт 13 Тарифного пакету), «Баланс» ( пункт 8.2 Тарифного пакет, пункт 12 Тарифного пакету), «Своя справа» (пункт 9.2 Тарифного пакету), «Своя справа+» (пункт 9.2 Тарифного пакету), в розмірі 20,00 грн. за один платіж;

b) встановлено плату за здійснення виготовлення платіжного доручення для Базових тарифів та тарифних пакетів АКБ "ІНДУСТРІАЛБАНК" на обслуговування фізичних осіб - суб`єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю, ТП«Електрон» (пункт 17 Тарифного пакету), «Безліміт» (пункт 19 Тарифного пакету) в розмірі 100,00 грн. за один платіж;

c) встановлено плату за видачу готівкових коштів в національній валюті(не залежно від суми) для Базових тарифів в розмірі 1,0% від суми, мін. 10,00 грн. (пункт 10 Базових тарифів) за один платіж; для тарифних пакетів АКБ 'ІНДУСТРІАЛБАНК' на обслуговування фізичних осіб - суб`єктів господарювання, фізичних осіб, що займаються професійною діяльністю «Своя справа» (пункт 13 Тарифного пакету) , «Своя справа+» (пункт 13 Тарифного пакету), в розмірі 0,75% від суми, мін. 10,00 грн. за один платіж.


Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!