hamburger button

Зміни в умовах розрахунково-касового обслуговування юридичних осіб з 1 червня 2019 року

З 1 червня 2019 року Індустріалбанк вносить зміни до умов розрахунково-касового обслуговування (рішення Тарифного комітету від 29.03.2019 року), а саме:

  1. вводяться в дію нові редакції тарифних пакетів для юридичних осіб «Раціональний», «Прогресивний», «Міжнародний», «Збалансований», «Банківські метали»
  2. припиняється дія тарифного пакету «Оптимальний» з  1 червня 2019   року для нових клієнтів  та затверджено переведення з тієї ж дати юридичних осіб (крім банків), в т.ч. їх представництв, установ та організацій, які утримуються з державного та місцевого бюджетів, комунальних підприємств (установ та організацій), що обслуговуються за Тарифним пакетом «Оптимальний» на обслуговування за Тарифним пакетом  «Раціональний». У разі незгоди з запропонованими умовами, клієнт має можливість обрати один з діючих тарифних пакетів, надавши відповідну заяву про зміну тарифного пакету до 1 липня 2019 року.
  3. припиняється дія тарифного пакету «Легкий Старт» з 1 червня 2019   року для нових клієнтів.  Умови для клієнтів, що вже обслуговуються за даним пакетом, залишено без змін. Протягом трьох місяців Клієнт має можливість перейти на інший Тарифний пакет (за наявності) подавши до Банку відповідну заяву, у разі  якщо протягом трьох місяців Клієнт не повідомив Банк щодо обраного пакету, починаючи з 4 місяця він автоматично переходить на обслуговуватися за Тарифним пакетом "Раціональний".

Довідка:
Індустріалбанк (м.Київ) - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить в третю групу банків. Фінансова надійність Банку 18 грудня 2018 отримала підтвердження рейтингами незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні uaАА- з прогнозом «стабільний». Рейтинг свідчить про високий рівень кредитоспроможності фінансової установи в порівнянні з іншими українськими позичальниками або борговими інструментами.
ІНДУСТРІАЛБАНК є правонаступником всіх прав і обов'язків Експрес-Банку, об'єднання з яким сталося 1 грудня 2017. На сьогодні мережа Банку представлена в 18 областях України.

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!