hamburger button

Зимовий бонус від Індустріалбанку до строкового вкладу «Доходний»

АКБ «ІНДУСТРІАЛБАНК» (Індустріалбанк) проводить акцію «Зимовий бонус» для фізичних осіб і дарує до базової процентної ставки 14,5% річних у національній валюті, додаткову (бонусну) процентну ставку у розмірі 1% річних у національній валюті.

Бонусна процентна ставка надається при розміщенні депозиту в гривні строком на 6 місяці з мінімальною сумою вкладу 1 000 000,00 грн за строковим вкладом «Доходний».

 Акція діє з 12.12.2019 року по 13.12.2019 року включно.

 Всі інші умови залучення грошових коштів від фізичних осіб по строкового вкладу «Доходний» залишаються без змін.


Довідка:

Індустріалбанк  - універсальний Банк з приватним капіталом, який надає широкий перелік послуг підприємствам, підприємцям і населенню. Заснований в 1990 році. За класифікацією НБУ входить до третьої групи банків. Показник достатності регулятивного капіталу Індустріалбанку складає 39,16%. Банк має ліцензію депозитарної установи та надає послуги із відкриття рахунків у цінних паперах  і обслуговування обігу паперів. Банк працює на валютному та форексному ринках, активно обслуговує зовнішньо-економічну діяльність своїх клієнтів та розвиває документарний бізнес. 

Незалежне  агентство «Кредит-Рейтинг» у грудні 2019 році підтвердило рейтинг банку на рівні uaАА з прогнозом «стабільний».  Банк також входить до ТОП-25 провідних банків України за рейтингом порталу Finclub та до ТОП-10 "Рейтингу надійності банківських депозитів" за версією агенства "Стандарт-Рейтинг" (Україна).

 

Не знайшли необхідну інформацію?

Вкажіть свій номер телефону і ми передзвонимо найближчим часом!